Activa’t!

Referèndum, República: SÍ!

Esquerres per la Independència

 

La plataforma Esquerres per la Independència hem engegat la nova campanya «Referèndum, República: Sí» de suport al referèndum com a eina democràtica perquè la ciutadania decideixi el futur polític del país i de suport a la República Catalana com a projecte d’apoderament de les classes populars per construir una societat radicalment democràtica, amb justícia social i igualtat.

Tenim la certesa que el referèndum i la República Catalana només s’aconseguiran si el poble català es manté mobilitzat i organitzat, tal i com ve fent aquesta última dècada, especialment des de 2012. L’esclat i l’avenç del procés independentista no hagués estat possible sense les desenes de milers d’activistes que treballen de manera constant per aquest futur superador de totes les desigualtats i injustícies. Sense les mobilitzacions multitudinàries i històriques dels últims anys de ben segur que no estaríem a les portes de la República Catalana.perfil

Per això, fem una crida a totes les persones d’esquerres que estiguin d’acord amb els objectius de la campanya a sumar-se a la plataforma des dels seus respectius àmbits d’actuació i territorials. Així, animem a organitzar grups locals de la plataforma arreu del territori per a que estableixin una dinàmica de treball conjunt amb l’objectiu de fer arribar els arguments de les esquerres per la independència.

L’única garantia de la celebració del referèndum, de la victòria del Sí i de la construcció de la República Catalana dels drets socials és el poble mobilitzat i organitzat! ACTIVA’T!

Contacta amb nosaltres enviant un correu a info@esquerresxlaind.cat.

Referèndum, República: SÍ!

Esquerres per la Independència
Novembre, 2016