Esquerres per la Independència porta el procés català al Parlament Europeu

El vicesecretari general de la Intersindical-CSC, Sergi Perelló, i el diputat de la CUP Albert Botran, van exposar ahir al Parlament Europeu en nom de la plataforma Esquerres per la Independència, la situació actual del procés de sobirania de Catalunya.

La intervenció es feu a petició del Grup de l’Esquerra Europea – Esquerra Verda Nòrdica (GUE – NGL) per tal de conèixer de primera ma i des de posicions d’esquerres quin és el context polític actual a Catalunya davant l’anunci de la celebració d’un referèndum d’autodeterminació el 1r d’octubre.

Sergi Perelló feu una exposició, davant de 70 diputats i assistents del GUE-NGL, de 12 lleis i mesures aprovades per Parlament de Catalunya i suspeses pel Tribunal Constitucional d’Espanya.

Albert Botran feu un contextualització del moment actual fent èmfasi en els valors democràtics i progressista que encarna la construcció de la República Catalana.

Esquerres per la Independència és una plataforma política i social que aplega oficialment ERC, la CUP, Poble Lliure, Drassanes per la República Catalana, Feministes per la Independència, la Intersindical-CSC, entre d’altres organitzacions. A més té el suport d’un nombre important de membres de Catalunya en Comú, CCOO i UGT.

About the Author: esquerresxsisi