1 de Maig: Per la República dels Drets Socials i el Treball Digne.

La commemoració del primer de maig d’enguany s’esdevé en un moment crucial per a nosaltres, la classe treballadora. Després d’anys de polítiques de retallades socials i d’agressions als drets laborals, el poble català té avui una oportunitat real per capgirar la truita i començar a construir un futur amb més justícia, igualtat i prosperitat.

Perquè per a les classes populars d’aquest país, la construcció de la República Catalana significa això: poder decidir el nostre futur i dotar-nos d’un estat i d’unes polítiques que millorin les condicions de vida de la majoria:

amb un nou marc de relacions laborals que garanteixi el treball digne i acabi amb la precarietat.

amb uns sistemes públics de sanitat i educació que en garanteixin l’equitat, la universalitat i la qualitat.

amb unes polítiques d’habitatge, d’acollida, d’igualtat de gènere, etc que garanteixin l’accés als drets fonamentals i acabin amb les discriminacions.

amb unes polítiques fiscals i econòmiques igualadores, basades en el repartiment de la riquesa i el benestar de la majoria.

Per això, i perquè cap d’aquests objectius serà possible sense una ruptura democràtica que ens permeti superar l’estat post-franquista, ara cal mobilitzar-se més que mai… I fer-ho essent conscients que la lluita pels drets socials és indestriable de la lluita per la plena sobirania.

Prenem doncs, i de nou, els carrer!

Pels drets laborals i socials! Visca la República Catalana!

Pel dret a decidir el nostre futur! Visca la lluita de la classe treballadora!
ESQUERRES PER LA INDEPENDÈNCIA

About the Author: esquerresxsisi